Dec 24, 2010

Cara Paling Mudah Suggest Fan Page Kepada Semua Rakan | Facebook Toogle All


Assalamualaikum. Haritu aku ada post entry cara mudah suggest fan page kepada semua rakan kat blog ni kan? hoho. Tapi sekarang aku nak share satu cara yang paling mudah pulak kat korang. Yang ni lagi mudah tahap korek hidung, hoho. Tetapi, haa, ada tetapi, nak buat benda paling mudah ni kena guna extansion di google chrome. Oleh itu korang kena guna browser google chrome la ye.

Info tentang extansion ni aku dapat dari pakatanblogger.com (jom join!) dan penulisnya ialah dakjaat.com. Terima kasih kepada beliau sebab share, hoho. Baiklah, jom tengok bagaimana cara paling mudah suggest Fan Page kepada semua rakan. First, yang korang perlu buat hanya klik sahaja Facebook Toggle All.

1. Lepas tu klik install.

2. Setelah selesai segalanya, pergi ke fanpage yang korang nak suggest kepada semua rakan di facebook korang tu, klik 'suggest to friends'

3. Klik Toogle All.



4. Sent Invation.

Selesai, hehe Jom buat kat sini, hua3
P/s: Google chrome memang best~ hoho

13 comments:

syafeika edora said...

oo..ptt r aq ttbe je dpt invitation dr ko ek..haha

Anwar Naim said...

@syafeika edora
oh, yeke..haha

DarkaceMedia said...

lah, baru aku tau,

tq naim

syafeika edora said...

@Anwar Naim..haha

Jebat Malaya said...

Terima kasih wei.. tq banyak2...

Anip™ said...

thnks wei..aku pon bru tau..

Latest Entry :
-> Pernah Korang Melihat Akuarium Sebesar ini?
-> Serius, Bila Korang Tengok Kek Ni, Korang Rasa Sayang Nak Makan !

hans said...

owh
boleh diaplikasikan nih
hehehehe

P/S : Final Piala Suzuki AFF 2010 : Malaysia Vs Indonesia....Siapa Menang?

P/S : Azam Tahun 2011

tiha said...

wah senang je kan skunk ni guna fb jer...

Anwar Naim said...

@DarkaceMedia
huhu..ape lagi..bt kt page aq..haha

@edora,
hihahuhuho..haha

@jebat,
sama2 wei.. :)

@Anip,
yeye je ko..huhu

Anwar Naim said...

@hans
huhu..silakan2..

@tina,
btul3.. :)

eiela said...

senang je la camnih. kena dload chrome ar nih, skang guna firefox.

Latest Entri :
Survey Kepada Blogger

ayulunera said...

ala....kne donlod google chrome ke....nmpk bes

Anwar Naim said...

@eiela
donload la..bez ape guna google chrome..huhu

@ayulunera,
donlooad2..bez ape google chrome..hihi