Dec 15, 2010

Tingkatkan Trafik Blog Dengan Sistem Autopost Entry Terbaru Di Malaysia Blogger United !

google rembat

Assalamualaikum. Kali ni aku nak share dengan korang tentang pemberitahuan terbaru oleh Malaysia Blogger United. Entry ni 97.3% copy paste dari nota fanpage Malaysia Blogger United bagi memastikan tiada kesilapan info berlaku.

MULA
Assalamualaikum Dan Salam 1 Malaysia ! Pengumuman ini khas ditujukan kepada Semua Blogger yang berminat supaya blognya di 'RSS' kan di Fanpage Malaysia Blogger United. Dalam erti kata lain, selepas anda siap melahirkan (publish) entry di blog korang, automatic entry tersebut akan di post/ping kan di Fanpage ini. Yeah! Kini anda boleh melakukannya.

Korang hanya perlu meletakkan banner yang telah kami sediakan kedalam blog korang dan yang penting backlink ke Fanpage Malaysia Blogger United. Hanya letakkan kode dibawah dan informkan kepada kami melalui nota ini bahawa anda sudah letakkan banner tersebut. Kami akan memasukkan blog anda ke RSS untuk Fanpage ini supaya entry korang akan autopost/ping ke Fanpage ini. Ini adalah salah satu langkah yang kami lakukan untuk menolong korang semua dalam menaikkan trafik blog korang. huh !

Kalau korang rajin dan sangat baik hati plus pemurah dan penyayang, bolehlah sebarkan tentang pemberitahuan ini kepada blogger lain, contohnye buat entry ke (yang ni terbaek), bagitahu melalui chatting ke, ataupun hanya share nota ini ke profile anda. Segala kerjasama korang amat kami hargai. Terima Kasih :)



Malaysia Blogger United

Kode yang perlu diletakkan




p/s : korang jangan lupa sertakan link URL blog Dan Tajuk Blog korang sekali di ruangan komen untuk memudahkan kami.

p/s/s : kalau korang rajin ! suggest blogger2 lain LIKE fanpage nie..Kite sama2 upkan trafik untuk blog kita semua yer..Majulah Blog untuk Negara..
TAMAT

Amacam? Senang je kan syaratnya? Ni aku sesaje promote, bantu membantu amalan yang mulia, tak begitu? Page ni tolong kita, kita tolong page ni, sesame naik. kan3? Jadi kepada korang yang berminat tu silalah ke page di nota Malaysia Blogger United. Assalamualaikum.
P/s: Promote celahan, jom like fanpage aku, hik3 [AQ NaiM]

24 comments:

cik eira said...

yeayy , betul betul :)

JZ Business World said...

nak join! nak join! kan dah kata blog ni bes!! tq ye share info ni :)

Anip™ said...

i pon nak join lah~ hahah~ mybe lps nie trafik kt blog i naek mendadak..thnx ye sbb info nie..

sumpit said...

hehehe aku dah join... nak letak autopost kat fan page kau boley tak?... hehehe


| Jemputan untuk menyertai GA | Domain untuk dimenangi |

Ikhlas
- Qalish [Dot] Com -

ken said...

saya pun mau :)

░♥si lampu neon♥░ said...

huhu nnt aku godekkk

alissa said...

nak join boleh

Teruna Suci said...

nk join jgak lah

Anwar Naim said...

@cik eira
hik3 :)

@JZ Business World,
hik3..xde la..slamat join page tu..thx :)

@Anip,
insyaAllah, try la join..mybe boley..

Anwar Naim said...

@sumpit
haha..segan la i nk ckp boley ke tak..haha

@ken,
Jom terjah :)

@lampu neon,
oukieys :)

@alissa,
boleh3.. :)

@Teruna Suci,
haha..boley~

Azam Lambert said...

letak kat ne? skycrapper ke?

hans said...

owh
patutlah nak ping dekat sana xboleh
ada cara baru rupanya

P/S : Kenapa Nama Awak Macam Nama Perempuan?

Afendi Othman said...

bagus2...satu cabang nk promote blog baru..hehehe

Fitrihadi said...

ouh makin canggih ni.. power ar!

Anwar Naim said...

@Azam Lambert
ltak je kt mne2..jnji ade dlm blog..

@hans,
haah, x boley ke ping manual? hmm..

Anwar Naim said...

@Afendi Othman
hehe...btul3..

#fitrihadi,
yeah! supeeeerrr powerr!!~ haha

alinac lover said...

dah join

a'im said...

yuhuu..tak ingat dah bagi ker tak link...ni blog teman..

http://kindofsoul.blogspot.com/

Rahsia Buah Pinggang Sihat said...

Ni satu lagi peluang yang patut diambil oleh para blogger untuk menaikkan jumlah pelawat.

Anwar Naim said...

@alinac lover
bgus :)

@a'im,
ait, kenapa bagi kat sini..kt fanpage tu lew..huhu

@Rahsia Buah Pinggang Sihat,
yep..jgn lepaskan peluang..

Layanzz said...

promote celahan tue yang xtahan tue..
hahahaha....
best gak cara...i try~~
huhu

Anonymous said...

http://keretamyvi-s.blogspot.com/

syarafee said...

http://keretamyvi-s.blogspot.com/

amad said...

sama-sama la kita