Dec 30, 2010

Semua Lagu Maher Zain (Album Thank You Allah)


Assalamualaikum dan salam sejahtera. Akhirnya aku akan mengeluarkan post yang terakhir tentang lagu maher zain mungkin. Korang pon dah naik jemu kan dengan entry maher zain, hik3. Takpe, Bak kata nash, bagus gak aku minat maher zain, dari minat lady gagak. Perh! Tak minat langsung sama itu lady =.= geli i~

Jadi, dalam entry ni aku nak letakkan semua post lagu maher zain yang telah aku buat. Semua entry lagu tersebut adalah dari album Thank You Allah, ada 15 lagu kesemuanya dalam album ni. Kalau korang nak tahu tentang maher zain boleh rujuk entry sini. Bawah ni link- link ke post maher zain ye dan dalam setiap post aku dah letakkan link download, lirik dan video. Layanzz~

1. Allah Allah Kiya Karo (Ft Irfan Makki)
2. Always Be There
3. Awaken
4. Baraka Allah Lakuma
5. For The Rest Of My Life
6. Hold My Hand
7. InsyaAllah
8. Open Your Eyes
9. Palestine Will be Free
10. Subhana Allah (Ft Mesut Kurtis)
11. Thank You Allah (Acoustic Version – Bonus Track)
12. Thank You Allah
13. The Chosen One
14. Ya Nabi (Arabic Version – Bonus Track)
15. Ya Nabi Salam Alaika

16 comments:

SweetyMui2 said...

saya suka maher zain :D

liyanaziz said...

first time yana komen sini.. terus maher zain! tadi baca paper pasal maher zain.. suka suara dia, merdu! lagu2 nya sangat bermanfaat.. =)

Ajeyy Khalid said...

Waaa , best !
Saya dah follow kamu . .
Nanti follow Blog saya ek :)

Mohd Nasri Md. Nasir said...

mak aku asyik ulang je lagu ni..
dah hafal dh kot..hahaha

Anwar Naim said...

@SweetyMui2
same :)

@liyanaziz,
yep..btul tu..smua lagu ade mksud trsendiri..sesuai untuk smua..hik3 :)

Anwar Naim said...

@Ajeyy Khalid
oukieys :)

@Mohd Nasir,
haha..lau hafal bgoih la..

Rahsia Buah Pinggang Sihat said...

Sebenarnya aku dok tunggu jugak bila maher zain ni nak keluarkan album kedua.

Album pertama ni boleh kata masuk je kereta mesti aku pasang lagu maher zain,tak tukar dah yang lain.

Anonymous said...

http://wanwidget.com
aku ader full lagu nih, best lagu dier, hehe

One Dee said...

da best

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

[url=http://buyonlinelasixone.com/#2132]lasix no prescription[/url] - cheap lasix , http://buyonlinelasixone.com/#3517 lasix online without prescription

Anonymous said...

[url=http://buyaccutaneorderpillsonline.com/#4642]cheap accutane[/url] - accutane online , http://buyaccutaneorderpillsonline.com/#4540 generic accutane