Dec 26, 2010

Tahniah Safee Sali Untuk Gol Pertama | Final Aff Suzuki Cup 2010

Goal!! Tahniah Safee Sali. Huh?? tak dan nak buat entry dah goal lagi satu. Sape yang bagi goal kedua ha? hah, goal lagi satu yang ketiga oleh Safee Sali lagi, haha. Memang hebat tahap $%^&! Superb arh Malaysia!! Mesti riuh rumah yang banyak lelaki tu. Agak- agak sapa yang menang? Malaysia atau Indonesia? haha. Harap Malaysia dapat score lagi, score banyak2! Yeah!
Update: Ok, keputusannya Malaysia Menang 3-0 dengan Indonesia.




malaysia vs indonesia 3-0 full goals | final AFF suzuki 1st leg


10 comments:

Norhayati Rostam said...

Memang riuh pun rumah ni tadi.
8 lelaki 4 perempuan kot.
Setiap penjuru bunyi.
wahaha~

Anip™ said...

Huhu~ malaysia menang ooo.. gilek arh.. 3-0 tu..HOHO !

hans said...

terima kasih kepada shahrul idlan talaha kerana gerakan cantiknya
berkat orang baru kahwin la tu
hohoho

P/S : Final Piala Suzuki AFF 2010 : Lepas Nih Khairul Fahmi Che Mat a.k.a Apek Kena Pakai Cermin Mata Lah Dekat Stadium Gelora Bung Karno

Anwar Naim said...

@Norhayati Rostam
haha..best gilew~

@anip,
tuar! gile btul..haha

@hans,
haha..alhamdulillah..nnti kawin lagi byk2 mesti lagi hebat..

zaira said...

yeah, bangga dengan kemenangan ini, tapi tamo gaduh-gaduh ye?? :D

Anwar Naim said...

@zaira
yep..btul tu..x bez la gduh2 kan..huhu

Rahsia Buah Pinggang Sihat said...

Tahniah kepada pasukan Malaysia.Berjaya menundukkan Indon sampai Indon bengang.

nas said...

meriah2....flat aku bising dowh..hhahaa

Anwar Naim said...

@Rahsia Buah Pinggang Sihat
haha.betul2..

Anwar Naim said...

@nas
tu yg bez tu..haha