Dec 14, 2010

Aku Gumbira! Menang Hadiah! Header Free Dari Designer Profesional!


Assalamualaikum. Hari ni saja dah berapa kali aku tersengeh kat depan laptop, nasib baik takde sapa yang usha. Cuma adik aku je cakap aku gila. Tapi ada jugak benda yang telah merosakkan kegembiraan aku ni. Antaranya ialah kerja sekolah yang masih dipostpone, haha. Takpa, ada banyak cara untuk selesaikan bende- bende yang merosakkan kegembiran aku ni. Kita abaikan.

Perkara first yang membuatkan aku gembira ialah apabila ditegur oleh akak norhayati "akak rasa naim tak pasan entri baru akak" Pelik je aku tengok pesanan tu kat shoutbox, aku pun terjah la blog beliau. Rupa- rupanya ada undian extra untuk GA Cahayamylife yang telah dikatup beberapa hari yang lalu. Rupa- rupanya yang kedua aku dapat cabutan bertuah, nah, hambekk~ Best lah. Syukur Alhamdulillah.

Dapat la aku merasa coklat- coklat yang dah lama aku mengidam tu. Jadi, kepada sesiapa yang nak mintak tu, tak payah la mintak, susah susah korang je. Datang je rumah aku, aku kasi punya, kita boleh kongsi- kongsi kan, hoho. Terima kasih akak :)

Second pula, sahabat sehati sejiwa kawan dunia akhirat aku ni, Amir Izzat, nak design header untuk blog aku ni. Dia ni la! Dia ni la designer profesional yang aku cakap kat tajuk entry ni, hik3. Bagi aku smart la design- design dari beliau. Kalau korang tak percaya usha je blog si Amir ni, tengok header pun dah terpukau 23 saat.

Memang masyuk la dengan impian amir ni iaitu untuk menjadi seorang photographer. Photographer dan designer, dua benda ni tak lari jauh punya. Semoga impian beliau terkejar. Tengok header aku? Dia la design. Agak- agak korang terpukau berapa saat? huhu.

Ctrl + Klik untuk tumbesaran abadi

Realiti atau maya? Perh~ Memang menimbukan dua belas persoalan betullah. Ape Ape pon, terima kasih Amir :) Aku rasa sekatat ni je aku membebel dalam entry ni berkenaan kegembiraan aku sekarang ni. Saya undur diri duu. Assalamualaikum.

22 comments:

Norhayati Rostam said...

hee~
Tahniah Naim.
Memang rezeki Naim la tu.
Asyik sibuk nak handmade chocolate, last2 dapat gak.
InsyaAllah Jumaat depan mesti dah sampai.
Sebab post hari Selasa atau Rabu.

Anwar Naim said...

@Norhayati Rostam
huhu..last2 dpt gak..
ok..thx :)

hans said...

best la menang coklat

P/S : Nasiblah Ekau Menang Tony Fernandes! Kalau Tidak Memang Fobia Den Nak Naik Kapal Terbang!

kAziShA said...

wahh bestnya..
tahniahhh ^_^

JRY The Boonto said...

Tahniah bro. mmg cantik header ni. kreatif

such a mess said...

danial ada wat contest meh lh join http://such3.blogspot.com/2010/12/first-editions-contest-makin-mess-is.html

Anzur Anuar said...

tahniah bro. :D
>tumpang gembira sekali. huhu.

Live Blog: belog! my Oxygen

Anwar Naim said...

@hans
hehe..best2~

@kAziShA,
hik3.. mekaseh :)

@JRY The Boonto,
mekaseh bro :)

@such a mess,
insyaallah nnti join..

@Anzur Anuar,
hehe, mekaseh..jom gembira~ =)

ahsfantasy24 said...

nice new header..
tahniah naeim..!!
^^,

Anwar Naim said...

@ahsfantasy24
hik3..nape naeim tu..? ngee~

Hahazirah said...

congrats naim dpt mng coklat. :)
suke tgk design2 amir izzat mmg menarik, sentuhan profesional. hee~

SYaMiLa said...

tahniah...mmg terpukau la tgk header tu...nice.. ;-)

< a href="http://syamilamohd.com/2010/12/promosi-hebat-akhir-tahun-%e2%80%93-semuanya-percuma/">New Entry "Promosi Hebat Akhir Tahun – Semuanya PERCUMA"

SYaMiLa said...

New Entry "Promosi Hebat Akhir Tahun – Semuanya PERCUMA"

Teruna Suci said...

haha, black and green, gempak doe :P
tumpang gembira plak aku


Lajukan Firefox Versi Kedua
Kenapa Blogger Otai Pakai Innity?

AMir Izzat said...

Amir izzat..sapa tue? hahah...wah! ko dapat coklat? hantar sebiji untuk aku..area sarawak..hahha...

p/s: demi kawan ku rela lakukan apa sahaja..ehehe..(selagi tertakluk kpd tema dan syarat..haha)

hans said...

nasib rumah aku banyak stok coklat
so coklat ko selamat
hahahaha

P/S : Traffic Minggu Nih! Tutorial Letak Link Entry Anda! Ada Sesiapa Suka Shawls Yang Cantik!

Anwar Naim said...

@Hahazirah
ha ah an..banyak jenis ade, huhu macam aizbatucampur..thx btw :)

@syamila,
hik3..trpukau jgak erk..

Anwar Naim said...

@Teruna Suci
@Teruna Suci,
hik3..sama2 kita gmbira..hua3

@Amir Izzat,
haha..nnti aq post sbijik..tggu abg posman dtg..ngee..thx~!

@hans,
wahaha..Siap ade stok lg tu..nnti aq pau..

Anip™ said...

amir yang buatkan rupenyer !,,huhu..smart sowh..Hah ! ko dapat coklat..kate nak share ngn aku..hahha

Anwar Naim said...

@Anip™
fuh..mmg smart..haha
kte nk pg umah aq mkn coklat..haha

akubiomed said...

Salam ziarah, memang nampak logo banner membawa mesej yang jelas :-)

Anwar Naim said...

@akubiomed
yep..antara dua situati..huhu