Dec 19, 2010

Contest – Menangi Flash Header dari Ceym.Net

flash header contestflash header contestflash header contest
Assalamualaikum. Pertama sekali nak minta maaf sangat- sangat kepada semua sebab tak sempat nak balas kunjungan korang. Kalau aku ada masa aku bw ok. Baiklah, Korang suka tak header flash? Header flash? ape tu? alaa, yang boleh gerak- gerak tu. Gerak- gerak macam mana tu? Macam kat blog www.ayeemayam.com, hanspunyablog.blogspot.com, ceym.net, yanmieonline.com dll. Rasanya semua tahu kan.

Besh kan ade header camtu? Kalau korang berminat nak ada header camtu jom la join contest anjuran cetm.net ni. Contest ni telah ditag oleh saudara Amir Izzat tuan punya blog www.amirizzat.com. Pssstt.. Domain baru wa cakap lu~ hik3 Terima kasih sebab join dan tahniah kerana telah memiliki domain sendiri.

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Buat satu entri khas tentang contest ni bertajuk “Contest – Menangi Flash Header dari Ceym.Net“.
2. Letakkan banner di dalam entri tersebut serta linkan ke entri ini.(banner leh amik di atas entri ni)
3. Letakkan banner di sidebar serta linkan ke entri ini.
4. Jadi follower ceym.(kempunan follower )
5. Tag 2 orang kawan. (pastikan dia dapat tau)
6. Tinggalkan URL entri anda di komen ini.

MENGAPA PERLU JOIN?

1. Tak nak ke header flash? Orang nak bagi free ni. Takde lagi tawaran header flash free.
2. Sanggup ke bayar upah designer berpuluh-puluh, beratus, beriban semata-mata header flash ni?
3. So rebutlah peluang ini

KRITERIA PEMILIHAN PEMENANG “BERTUAH”

1. Dah nama pon pemenang “bertuah” , so, pemenang akan dipilih berdasarkan cabutan undi.
2. Cabutan bertuah ni akan dipilih berdasarkan Konsol Cabut Ekor
3. Senang je kan, just buat entri, pastu tunggu bertuah ke tak.

Tarikh tutup : 31 Disember 2010, (jika sambutan menggalakkan, akan dilanjutkan). HADIAH juga akan ditambah jika banyak penyertaan.

Tudia aku copy paste dari blog ceym.net. Senang je kan nak join contest ni? Jom gegarkan contest ni! Entry contest ceym.net.

10 comments:

Anip™ said...

bz lah sgt..huhu..wah~ amir daa domain baru lah~hmm..ko join msti ko bole mng..ko rezeki murah..rjin dapat adiah..huhu..apepon gud luck

p/s : ahh~ lptp aku wat hal..screen x bole tutup..bunyi kraapp kuat..huhu..kene bile lptp apple lps nie..

Rahsia Buah Pinggang Sihat said...

Wa,banyak betul kontes sekarang ni e.Masuk ni dah 3 kontes saya jumpa.

lolitasinta said...

gudgudgudlux !!!
hee

AMir Izzat said...

wah! ..haha..terima kasih kawan.

hurm..lambat betul ko join.. semoga ko jela menang.insyaAllah.

gadisemasa said...

naim:)folo me back ya. i m a new blogger..
bawu nk bkecimpung.
hehe..nway..nice blog:)

eQuRlz said...

good luck yer naim :)

Anwar Naim said...

@Anip™
haha..kalau ada rezeki alhamdulillah la..

@Rahsia Buah Pinggang Sihat,
huhu..memang banyak..kalau tengok kt blog malaysian giveway senarai memanjang..

@lolitasinta,
hik3 thxxx! :)

Anwar Naim said...

@AMir Izzat
mana bley camtu..smoga kta 2 2 menang..hoho amin..

@gadisemasa,
oukieys..thx ..

@Equrlz,
thx ye :)

Eazy Izzuddin said...

gud luck
;)

baru :
Lawak2 haha

Anwar Naim said...

@Eazy Izzuddin
thx :)