Dec 18, 2010

Harimau Malaya Bakal Mengaum Di Bukit Jalil | Final Aff Suzuki 2010

sumber gambar : kallangroar.com 
Assalamualaikum. Good sejahtera everyone. Puas gila tengok malaysia vs vietnam kat hanoi tadi. Tengok penjaga gol malaysia tadi? Angle superb! Tabik ar Khairul Fahmi Cek Mat. Memang hebat la. Teringin aku nak jumpa dia. Pasal diorang test je dia tepis. perghh..!! memang aku kagum dengan beliau. Bukan aku nak cakap dia sorang je hebat, yang lain pon hebat gak.

Korang tak tringin ke nak tengok final ni. Final ni bukan jauh pon, dekat bukit jalil je. Jom la ramai-ramai kita pergi sokong. TANAH TUMPAHNYA DARAHKU. BE THE NEXT26 hb 12 2010 Final AFF SUZUKI 2010 di Bukit Jalil. Jom kita pegi ramai-ramai. Jangan lupa buat banner besau- besau punya.

Tapikan, final untuk aff suzuki ni bukan macam final world cup tetapi final berbalas. Sekali kat bukit jalil, sekali lagi kat indonesia, aggregate la. Ntah la, aku pun tak faham. So, alang- alang final lawan kat malaysia ni, jom gegarkan! hoho



Video ni harapan skuad kebangsaan. Semoga Malaysia  memperoleh kejayaan. Malaysia Boleh!! wowowowo!!

Aku tak pergi pon, haha kawan aku insyaAllah pergi, ngee~ kawan aku yang taksub ngan bola tu, hoho fizo zain

16 comments:

Dr.Bola said...

hidup tigers....

akuorgkmpng said...

malaysia boleh lah blas dendam ng indon.. syabas n tahniah

mie said...

fuh!!
bangga dengan pasukan malaysia

ahsfantasy24 said...

nyampah tgk cara dowg maen smlam..

AMir Izzat said...

aku pun gembira la sikit walaupun ak tak tengok...hahaha... penjaga gol tue mmg hebat..ak pun suka...hehee

p/s: main aggregat eh?

fareeza mukhris said...

yeap yeap
goalkeeper kite memang gempak
tabik lah!!
heehe
:)

Ein Auzai'y said...

Go Malaysia....

Anip™ said...

jom pegi ngn aku naek keta..aku bru dapat lesen kete nie..haha~ final kt malaysia ker..huh! best nie..

Latest Entry :
-> Nak Bau Ketiak Aku ? Kompem Hilang Stress Korang !
-> Ingin Mencari Cinta, 10 Petanda Seseorang Ini Adalah Jodoh Kita !

hans said...

kalau aku kata Malaysia menang nanti diorang kalah
jadi aku kena kata kalah supaya mereka menang
hohoho
bukit jalil nanti dipenuhi penyokong Malaysia ke atau penyokong pihak lawan rasa2nya?

P/S : Tiba - Tiba Teringat Kisah Lama

Ali ridha said...

minta sangat Malaysia menang.

Anwar Naim said...

@Dr.Bola
yeah!~

@akuorgkampung,
yeah, harap malaysia menang..

@mie,
bangga jadi rakyat malaysia..huhu

@ahfantasy24,
ooo..ye..

@AMir Izzat,
huhu..dlu biasa ja,, skrang dah mengaum~
ya kut, kwn aq ckp camtu..

Anwar Naim said...

@fareeza mukhris
yeah~ fahmi che mat mmg hebat..

@Ein Auzai'y,
gogogo~!

@Anip,
serius? aq on..huhu

@hans,
hoho..mulut ko memang masam kot jadi camtu..malaysia la penuh kt bukit jalil nnti rsanya..

@Ali rdha,
yep..

A.D.A.M. said...

Go, go Malaysia! =D

Anwar Naim said...

@A.D.A.M.
hoho :D

SuPeR Ez@L said...

GO MALAYSIA GO !!!
(main tak cantik, awas!!!!!)

Anwar Naim said...

@SuPeR Ez@L
haha..knp awas..